Selecteer een pagina
Ergens dit jaar, ja ik ben echt de tijd helemaal kwijt, maar het was dus ergens in de afgelopen maanden volgde ik de Kundalini Yoga coaching opleiding level 2. Een van de belangrijkste redenen voor mij om me aan te melden was dat we zouden gaan werken met de 10 lichamen én de Akara Numerologie.

Al mijn hele leven voel ik me aangetrokken tot getallen. Het begon al met mijn geboortedatum; 4-4, en omdat ik 4 jaar oud was toen we naar Nederland verhuisden en we woonden op nummer 4 was het voor mij duidelijk; die 4 dat is mijn (geluks) getal. Dus toen ik bijvoorbeeld op bezoek was in het ziekenhuis tijdens mijn 3e zwangerschap, terwijl ik heel graag thuis wilde bevallen, maar zag dat de beval-kamer met bad, beval-kamer nummer 4 was en dat die vrij was op de 4e van die maand, was dat voor mij een teken dat het goed was. En dat was ook zo. ik had een prachtige en helende ziekenhuis bevalling, in bad, van onze 3e zoon. Helend omdat mijn 1e bevalling ook was ingeleid in het ziekenhuis en dit een compleet andere ervaring was. Prachtig omdat ik het helemaal op mijn manier mocht doen en me echt gedragen en ondersteund voelde door de verpleegkundige en verloskundige.

En zo zijn er tal van voorbeelden waarin getallen voor mij tekens zijn geweest om iets wel of juist niet te doen. Of om me simpelweg weer even bewust te laten zijn van de energetische werkelijkheid en me daar weer op af te stemmen wanneer ik afdrijf…..

Maar goed, die opleiding dus….

Zien wie je echt bent

Ik was nog dieper geraakt door het holistische systeem van de 10 lichamen en de heldere wegwijzers van de numerologie dan ik van tevoren had verwacht. Ik leerde in zo’n korte tijd zoveel over mijn eigen blueprint, maar ook die van mijn partner en mijn kinderen. Een hele nieuwe wereld van inzicht, begrip en compassie. Maar ook een nieuwe manier in hoe de ander te benaderen zodat je direct op niveau van de ziel kunt communiceren.

Want ja, ik durf wel te zeggen dat ik altijd de gave heb gehad om mensen te zien voor wie ze echt zijn. En de kennis over mijn eigen numerologie heeft me ook meer inzicht gegeven in hoe dat werkt bij mij. Maar door de kennis van numerologie zíe ik het niet alleen maar heb ik nu ook tool om die ander aan te spreken op wie hij/zij ten diepste is. En dit maakt een wereld van verschil, en zeker niet alleen voor de ander, absoluut ook voor mijzelf. We komen ook sneller tot de kern, gaan door de BS heen en raken dat wat er toe doet.

Uiteraard was het de bedoeling dat we gingen oefenen. In level 1 hadden we geleerd om op een bepaalde manier een intake gesprek te doen waarin al het praktische samenkwam met het spirituele en het emotionele, nu kwam daar die extra laag bij van de nummers. We leerden niet om een soort reading te geven maar om die nummers echt als ondersteunende tool te gebruiken.

Op zoek naar mensen om op te oefenen plaatste ik een oproep op facebook en ontving meer dan 40 reacties! Ik koos 5 mensen uit om een sessie mee te doen maar voelde aan alles dat ik de overige ruim 35 mensen ook heel graag iets wilde geven. Het was mijn man die met het, achteraf gezien briljante, plan kwam om deze mensen een korte sessie van 30 minuten aan te bieden waarin ik het juist vooral over de nummers zou hebben.

Ik weet nog dat ik elke sessie begon met te zeggen dat het echt geen reading was hoor!

En dat is iets waar ik nu hard om moet lachen maar tegelijkertijd ook een beetje pijn doet. Want ik heb daar ook steeds iets zitten ontkennen.

Tot een paar weken geleden.

Oefenen Oefenen Oefenen

Ik bood die mensen dus allemaal een 30 minuten sessie aan en een groot aantal mensen maakte er gebruik van. En zo kwam het dat ik in de maanden die volgden elke week wel een paar van die sessies deed. En toen de mensen op waren deed ik gewoon weer een oproep, want ik vond het inmiddels zo ontzettend leuk!

Maar ik bleef het wel gratis doen.

Tot een paar weken geleden, een vrouw die ik coach vroeg me of we een keer naar de nummers van haar man konden kijken. En ik dacht, ok, leuk, doen we….

En toen gebeurde er iets. Terwijl ik naar het overzicht voor me zat te kijken zag en, begréép ik dingen. Ik begreep gewoon hoe het in elkaar zat. En ik aarzelde om het uit te spreken. Zei dit ook. Maar ik kreeg alleen maar bevestiging terug en het werd een van de mooiste gesprekken die ik ooit heb gehad.

Achteraf moest ik wat er gebeurt was echt processen.

Mijn numerologie sessie was opeens een reading geworden. Ik kon er niet onderuit.

Own your gifts

Een van de getallen die je krijgt in de Akara numerologie is je GIFT.

En ik zeg altijd tegen mensen dat ze hun gift moeten OWNEN. En volledig ACCEPTEREN.

Nu voelt het als tijd voor mij om deze GIFT te accepteren.

Sinds die keer heb ik meer readings gedaan en mijn 6e zintuig staat open en is klaar voor meer.

Het voelt echt alsof er een deel van mezelf op haar plek is gevallen en de vreugde die daar bij komt kijken vertelt me dat het hoog tijd was! Ja, ik heb een goed brein, ik ben analytisch, ik ben een snelle denker, ik ga graag de diepte in en weet graag veel. Maar ik ben ook uiterst open, gevoelig en ontvankelijk en door dit nu gericht in te zetten ontstaat er een prachtig samenspel.

Aan het einde van deze sessie sprak mijn coachee met zoveel meer liefde, compassie en begrip over haar partner. Stond ze open voor manieren om hem te ondersteunen en nu een paar weken later heeft ze het over trouwen ipv over weggaan.

Dat ik daar, dankzij dit prachtige systeem een heel klein aandeel in heb gehad daar ben ik ontzettend dankbaar voor.